Flyttat

Då var 6 månader över i lilla stugan. Shit vad tiden har gått fort, känns som att vi flyttade dit för typ 2 månader sedan. Men tiden är redan över. Nu blir det till att bo i husvagnen i typ 2 veckor. Huset e inte klart än :/, känns lite segt att bo med päronen så tätt inpå, men men får stå ut den korta tiden. Finns inget att göra. Gick de så fort att bo i en liten stuga i 6 månader så borde det gå fort att bo i husvagn i 2 veckor med. En sak som är posetivt med att bo här är iaf att jag har nära till skolan igen, tar 30-40 min istället för 60-80 minuter.

Igår blev min lilla valp 2 veckor, roligt roligt. Nästa lördag blir det till att hälsa på honom. Om 6 veckor får jag hem honom. Längtar!

Härligt helg

Riktigt härlig helg. Mötte Madde i stan i fredags, sen bar det av till Allum, sen hem till mig, gjorde mat, blev tacos. Sen baka vi kladdkaka. På lördagen blev det Slottsskogen, låg och solade helöa dagen, härligt. Massa snygga killar som låg och solade, I like. På kvällen ringde Emmy och vi bestämde att vi skulle gå på bio. Det blev "Män som hatar kvinnor", riktigt bra film, bästa jag sett å länge, värd att rekomenderas. Idag var det jobb, det var sjukstuga på jobbet idag, alla var förkylda och gick och hostade hela tiden. Inte bra.

Kollade på " The X effect" på MTV i fredags. Jag önskar att jag hade haft sådant självförtroende som hon hade i programet när hennes pojkvän när han va otrogen mot henne. Hon sa att, hon är värd någon mycket bättre än honom och att han aldrig kommer att hitta en lika bra flickvän som henne. Önskar att jag kunde sagt det, men mitt självförtroende är på noll just nu.


RSS 2.0